24. toukokuuta 2015

Yön viimeinen drinkki, aamiaiseksi vaihtuu

Hups, tuli valvottua koko yö. Kuinkas siinä nyt niin kävi? Noh:
Ei tarvita kuin extemporee euroviisuillanistujaiset, kivoja tyyppejä ja ikkunasta näkyvä Merihaka.
Avainsana on se Merihaka. Se houkuttelevasti kutsui meitä luokseen koko illan ja eihän siinä muu auttanut, kun aamun sarastaessa vastata kutsuun. Täytyy kyllä sanoa, että siinä paikassa on jotain oudon maagista. Jotain maagista on myös auringonnousussa ja laskussa. Etenkin silloin, kun ne kokee samoilla silmillä.
Nyt on vuoden paras hetki valvoa koko yö, ihailla jatkuvasti vaihtuvaa valoa ja kuunnella kaikki suomen menneiden vuosien Euroviisubiisit putkeen.
Lisäsin siihen kahviaaaaaaaaaa!

-Dora

2 kommenttia:

 1. Tämä on varmaan tosi typerä kysymys, mutta silläkin uhalla kysyn.

  "Murehdin" kyllä ihan turhaa asiaa, sen tiedän, mutta kysyn nyt kuitenkin, eli olen ihaillut noita sinun tummia ja vahvoja kulmakarvojasi. Typerää tässä on se, että mulla on itsellä aikalailla samanlaiset, mutta aloin niitä nyppiä joskus yläasteikäisenä ja niistä tuli aika kapeat. Sitten harmittelen, kun olen omiani alkanut nyppiä ja nyt en tiedä, että annanko ne vain olla vai pitäisikö niitä siistiä, kun se alareuna on epäsiisti.

  Tiedän! Tämä on todella typerä ja pieni "ongelma" eikä sillä ole minkäännlaista merkitystä, mutta ihan oikeasti olen sitä harmitellut.....

  Siksi tulikin vain mieleeni kysyä, että oletko sä nyppinyt omia kulmakarvojasi/nypitkö/nypitätkö/lankaatko niitä nykyisin? Vai kasvaako ne luonnostaan noin siisteinä(ei hajakarvoja alhaalla)?

  Anteeksi, että kysyin tiedostan, että tämä ei ole mikään todellinen ongelma lainkaan.
  Ihanaa kesää sinulle ja kiitos blogistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ! :-)

   Mulla on siis luonnostaan tosi tosi tuuheat kulmat. Niin tuuheat että ne kasvoi yhteen jo joskus ala-asteella. En silloin asiaa noteerannut sen kummemmin, kunnes ystäväni vähän ilkeästi kommentoi asiaa ja päätin ottaa pinsetit esiin ja nyppiä. Silloin nypin ne aivan kaameaksi ja eri muotoisiksi, mutta onneksi en jatkanut sillä tiellä vaan annoin kasvaa takaisin. toki vieläkin siistin niitä keskeltä ettei tule ns. YK:t ja vähän siistin kulmakarvarajaa, mutten mitenkään fanaattisesti ! :) Laitan niihin joka aamu meikatessa lisäksi sellaista ruskeaa kulmakarvageeliä.

   Ei oo hei tyhmiä kysymyksiä! Ja vaikka olisikin niin oot varmaan huomannut, että tää blogi on täynnä höpöhöpöä muutenkin :D Mutta älä murehdi ollenkaan hei, kyllähän ne kulmat saa vaikka piirrettyä millaisiksi haluaa kun vähän opettelee :)

   Ihanaa kesää sulle ja kulmakarvoillesi :** <3

   Poista