15. huhtikuuta 2015

PARASTA NYT ✓✓✓

HUOMIO: SEURAAVAT PARHAUDET EIVÄT OLE TÄRKEYSJÄRJESTYKSESSÄ

Tampere!
Noora soitti mulle pääsiäislomaperjantaina n. klo 22 kysyäkseen: "Lähetkö mun kanssa huomenna päiväksi Tampereelle? Mulla on hotelli varattuna.". NOJOOO!!! VR ROAD TRIP ja menoX. Siinä sitä sitten istuttiin seuraavana aamuna klo 9.12 junassa Manseen. En vieläkään ollut ihan varma mitä sinne oltiin menossa tekemään, mutta matkanjärjestäjä Nooralla oli tilanne hallussa. Hän oli listannut kaikki kirppikset ja kahvilat, ravintolat ja baarit jossa halusi käydä ja niin me tehtiin. Oli muuten kivaa.
Kirppikset!
Nyt on kyllä tullut tehtyä sellaisia löytöjä, että oksat pois! Jos vaateinspiraatio oli jossain vaiheessa kadoksissa, niin se on tullut kyllä takaisin ja korkojen kera. On hulmuhousua, mekkoa, Swedish Hasbeenssia, pikkulaukkua, Marimekon aarteita ja vaikkakin mitä.
Aamupalat.
Viime aikoina olen päässyt nauttimaan ihanista aamupaloista. Fasulla, Ekbergillä, hotelliaamiaisella, Sis. Delissä ja ihan vaan kotibrunssilla. Aamupalan lisäksi seura on ollut mitä mainiointa. ❤︎
FAT #3.
Suomen suurimman kansainvälisen lehden Finnish Art Today:n kolmas painos on tulossa ens syksyllä ja sen tekeminen on taas aloitettu mahtavan poppoon kesken! Lehdessä on yli 200 sivua ja se ilmestyy kerran vuodessa. Ehdottomasti kannattaa tsekata, kun kerrankin on taidelehti jota on helppo ja vaivaton lukea!
Sofia.
AÖkdaökdfgjalgnaölg. Alotettiin Sofian kanssa kuvaamaan asukuvia hänen blogiinsa ja tän yhteisen tekemisen myötä meistä on hitsautunut aikamoinen parivaljakko. Kuvaukset sen kuin paranee ja niistä on tullut niin paljon enemmän kuin "asukuvia". Parasta tietenkin on ystävyys, joka on hirmuisen lyhyessä ajassa kehittynyt jokseenkin roihuvaksi :D
Boatsin toilailut.
Kaverilla on hieman kevättä rinnassa. Sitä on huvittava seurata. Herran ensimmäinen kevät!
20€, joka löytyi takin taskusta.
No voiko nyt parempaa ylläriä ollakaan, kuin se kun korkkaa nahkatakin eka kertaa sitten viime kesän ja sen taskusta löytyy oikein kinder surprise! 
J. Karjalainen - Mä käännyin hiljaa pois. 
No tää biisi. Mä haluisin pitää Iskelmäbileet. Keittiössä soisi tää biisi repeatilla (ja ehkä Laivat) ja olkkarin puolella karaoke laitteet pauhais parhaimpia suomihittejä !!
KHALED, AURINKOLASIT JA KEVÄT.
Nuff said <3

- Dora

7 kommenttia:

 1. Miumaumou parasta just nyt on Dokkenaali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noks noks noks milloin valloitetaan seuraava suurkaupunki !

   Poista
 2. Boatsilla on kyl upeen koomine meno! Ohho toi lippa minkä oot bongannu kirppikselt sopii sulle täydellisesti! Sulla on hyvä meininki!
  Aurinkoista päivää teille sinne Kallioon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo se on kyl yks taavetti hahaha :DD näin ton lipan ja valo syttyi päässä, tollasenhan on oon AINA TARVINNUT ELÄMÄÄNI :-D kiitos kovasti hei kommentista, lämmittää sydäntä. Ihanaa päivää missä ikinä oletkin :)

   Poista
 3. Hei onko toi valkoinen tiiliseinä kauppa/kirppis tampereella? Jos on niin mikä seon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, kaunotar ja kulkuri! Se on sikahyvä

   Poista
 4. Tampereen kirppikset on parhautta!

  VastaaPoista