15. maaliskuuta 2015

Välillä on kiva tehdä mitä sattuu

Mulla on ollu aikamoinen meno ja meininki päällä viimeisen viikon. Koulun (kröhöm), työkeikkojen ja kaiken muun yleisen ohella meillä oli vieraita Englannista, pidettiin tuparit ja käytiin Virossa yhteensä kolme kertaa. Paljoa ei nukuttu, mutta mitä pienistä jos on hauskaa! Ja todella hauskaa olikin.
Eikös välillä olekin kivaa palata hetkeksi holtittomaan, lähes teinimäiseen elämäntyyliin ja sitten palata arkeen ja huomata ettei sekään ole hullumpaa ollenkaan! Sehän on vähän kuin ottaisi loman omasta elämästä vaikka se ihan oikeasti on sun elämää (wow, deep)!!  Ainakin viikon ajan.
Kuvamateriaalia ei ole viikon varrelta mitenkään erityisen runsaasti. Ehkä siinä toinen todiste sille, että hauskaa oli. No evidence. Virosta vielä sen verran, että sinne haluan pian uudelleen. Niin kivaa meinaan on istua samassa kuppilassa kolme tuntia, tilata ihan mitä lystää alkuruoista drinkkeihin, eikä loppusumma silti ylitä kahtakymmentä euroa. 
Ihan mielenkiinnosta kysyn nyt, että millaista elämää siellä puolella ruutua on viimeaikoina vietetty? Hei ja jos sulla, joka luet tätä on oma blogi, niin linkkaa se pliis kommentteihin! Haluaisin vähän jotain uutta luettavaa :-)

-Dora

9 kommenttia:

 1. Täällä elämä on just sitä hullunmyllyä, mitä elämä nyt aina on. Olisi ihanaa ottaa tuollaista kuvailemaasi lomaa itsestään. Ja lähteä ex-tempore vaikka Tallinnaan (tai Stokikseen, sekin on ihana kaupunki!) Onneksi Helsingissäkin on kahviloita, joissa voi huomaamattaan istua koko iltapäivän.

  Hei toivottavasti ihmiset linkkailevat blogejaan, voin täältä käydä kyyläämässä itsekin! Omani löytyy tästä: http://mennentullen.blogspot.fi/ :))

  VastaaPoista
 2. ihana tuo viimeisen kuvan asu!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta ja kivoja kuvia! :)
  Mun elämä on tällä hetkellä kaverin sohvalla, koska omassa kämpässä on remontti... Lisäksi kevät aiheuttaa mussa levottomuutta, se on osittain hyvä ja osittain hämmentävää. Auringosta tykkään kuitenkin!
  Mun blogi: http://immerdiesehippies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Täällä on innostuttu ja inspiroitu keväästä, auringosta ja kaikesta tavallisesta joka on nyt viime viikoina muuttunutkin ihmeelliseksi. Oi valoa!
  Minun blogini täällä: http://kahvipoydista.blogspot.fi/


  Aurinkoista kevättä sulle !

  VastaaPoista
 5. Mäkin kaipaan uutta luettavaa. Kirjottelehan pian lisää :) mun tumpleri: http://marsuhiiri.tumblr.com/

  VastaaPoista
 6. Aurinkoa, kahvikupposia ja terasseilla lahnaamista, heh.
  http://kurttuli.tumblr.com/

  VastaaPoista
 7. Onpas ihanan tyylinen blogi! Tulee niin hyvälle mielelle ja ihanaa vaihtelua :) Ja voi apua miten sulonen kissa teillä!! *tähän sellanen kissa emoji jolla sydämet silmien kohdilla* :)
  http://www.laurasofy.com

  VastaaPoista
 8. Oi, sulla on jännä maku vaatteiden suhteen, sain jo heti ekalla raapaisulla monta mahtavaa idistä täältä! :) Että jos sulla on jumittanut inspiksen suhteen, niin toimit itse sellaisena just mulle. Mun blogi löytyy täältä: homeatlastblog.com

  VastaaPoista
 9. Messy travel & life journal :) http://juliahenriikkablog.blogspot.nl/

  VastaaPoista