2. maaliskuuta 2015

Kissan kokoisia huolia

Koska oon päättänyt, että postaan tänne vain asioita joita haluan (oli ne sitten mitä vain) ja koska mä niin kovasti kissastani pidän, että päätin tehdä kissapostauksen. Taas.
Ehkä johtuen siitä, että mulla on ollut viimeaikoina vähän huoli Boatsista. Mietin kovasti, että osataanko me antaa sille parhain mahdollinen koti ja vaikka yritetään parhaamme, niin juoksentelisiko se mieluummin vapaana jossain metsissä. Lisäksi se näytti aamulla olevan myös vähän kipeä, joten eläinlääkärikäynti tulee varmaan olemaan edessä tänään tai huomenna, ja se toki huolestuttaa.
Hassua miten sitä voi kiintyä tuollaiseen pieneen palleroon niin kovasti. Äidin vaistot heräävät henkiin ja kannan kovasti huolta kissan voinnista. Tulee huono omatunto jos se joutuu olemaan päivän yksin kotona ja jos se vähänkin aivastelee niin raivoisa Googletus on heti käynnissä.
Ollaan ajateltu, että hankitaan Boatsille seuralainen pian. Mieluiten samasta kodista, mistä tämäkin haettiin. Mulla ei ole kova hinku saada toista kissaa, mutta ajatteltiin, että se voisi olla paras vaihtoehto. Tottakai pitää myös ajatella, että kustannukset samalla tuplaantuu ja se voi olla opiskelijapariskunnalle vähän hankalaa..
 
Onko siellä ketään kissan/lemmikin omistajia, joilla on samantapaisia huolia? Tai ylipäätänsä ketään jolla olisi antaa neuvoa tai rohkaisun sanoja? Mistä tietää onko lemmikki onnellinen? Onko tyhmää ajatella, että se varmaan olisi onnellisempi muualla, kun kissa itse tuskin on kykeneväinen moiseen ajatteluun? Tai ehkä mun pitäisi vaan ottaa chillpill.

Aurinkoista (kröhömkröhöm) viikkoa kaikille!

-Dora

5 kommenttia:

 1. Miten ihana kissapostaus! Mäkin just postasin tänään kissaisan artikkelin!
  Joskus välillä mietin kun nuo juoksevat ja nukkuvat täällä pienessä kämpässä, että ovatkohan nuo katit onnellisia. Oon tullut siihen lopputulokseen, että ovat. Ne keksivät tekemistä vaikka mistä pölyhiukkasesta tai pussinsulkijasta, niitä leikitetään joka päivä oikein urakalla ja joka päivä ne saavat herkullista sapuskaa suoraan nenän eteen! Plus silityksiä, rapsutuksia ja huomiota saavat roppakaupalla. Luottavaisina ja kiitollisina ne puskee, pörrää ja hyörii ympärillä hännät heiluen. Niistä vain näkee, että ne ovat onnellisia. :) Ja varmasti tuo teidänkin kissanne on! Niin ja hankkikaa toki sille leikkikaveri, jos kukkaro antaa myöten! Ja jos kissanne tulee toimeen toisten kissojen kanssa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että!! Anteeksi, kun vastaan näin myöhään, vaikka luin viestin heti kun se oli saapunut. Mulle tuli tästä tosi paljon parempi mieli, ja kun kattelin ton oman pörröhäntäni toilailuja mietin, että kyllä se varmaan ihan onnellinen on. Huomiota saa enemmän kuin kukaan ja kaikki virikkeet on ja ulos pääsee lähes päivittäin. Kiitos siis tosi paljon viestistä! <333 Pitää vielä sitä toista kissaa harkita, koska tuo näyttää olevan aikamoinen oman reviirinsä valtias :----D

   Poista
 2. Äh, kirjoitin juuri kilometrin pituisen kommentin mutta se hävisi. Mutta pointti oli se, että minäkin olen crazycatlady, yhden 1,5v kissa-pojan mama siis. Uskon että vaikka hänkin on sisäkissa niin kun paljon keksii virikkeitä; kiipeilyä, nappuloitten metsästystä, leikkimistä ja tietty rapsuttelua ja rakkautta niin sisäkissa on tosi onnellinen. Ulkokissoilla maaseudulla voi olla aika raskasta, tiedän yhden tapauksen missä naapuririitojen takia yksi naapuri tappoi toisen naapurin rakkaan kissan! Ihan hullua! SIsäkissoilla ei ole näitä pulmia eikä matoja tai holtitonta lisääntymistäkään. Eli liputan aktiivisten sisäkissojen puolesta.:D Ja tietty kissasta riippuen kaveri on varmaan tosi kiva. Minun herra on kyllä semmoinen parrasvaloissa paistattelija ettei millään taas huoli kavereita. Tosi kiva lukea kissa-juttuja ja katsoa kissa-kuvia, voisin lukea näiti Boats-juttuja vaikka joka päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon tästä <3 tuli heti parempi mieli tästäkin viestistä ! eihän kissoilla varmaan edes ole mitään "jos asiat olisi toisin" ajattelua ja jos toinen nyt kovin onneton olisi niin sen varmaan kyllä huomaisi.. Kissa-juttuja varmaan tulee vielä, siitä ei tosiaan pelkoa! Toivottavasti tulee myös kissa-kommentteja vaikka vastaaminen kesti liiankin pitkään <3

   Poista
 3. Heips! Oikein kivan kirjoituksen olit laatinut. 😊 Päädyin lukemaan kyseisen postauksesi kun lähdin minuutti sitten googlettamaan haulla "mistä tietää onko kissasi onnellinen". 😃 Kissasi kuvat kertovat kuin tuhat sanaa, ei epäilystäkään etteikö Boats olisi onnellinen. Eläimet eivät ole ns. suhteuttajia (kuten ihmiset ollaan) vaan sopeutujia. Jos Boats ei olisi onnellinen ihmisenomistaja 😉 , se pyrkisi poispäin sinusta. Olisipa kaltaisiasi ihmisiä enemmän, tähän maailmaan kun mahtuu liiaksi ihmisiä joille eläimet eivät merkitse mitään. -Nora

  VastaaPoista