26. maaliskuuta 2015

Just eikä melkein ja toisinpäin!

Viimeksi mainitsin, että lähden housuostoksille. Ja niin lähdinkin. Tosin sopivia leveälahkeisia housuja ei löytynyt. Ei, vaikka kävin läpi keskustan jokaisen putiikin, niin mitään ei lähtenyt mukaan huolimatta siitä, että joissain housukokelaissa oli paljon potentiaalia. Haluan kuitenkin ne täydelliset enkä sellaisia jotka ovat "melkein". Kun pitää olla JUST eikä MELKEIN. Sitten muistin, että mullahan pitäisi olla yhdet melkeet jo kotona! Mutta missä? Ei muuta kuin ristiretkelle kellarikomeroon. Ja siellä, komeron perukoilla, taidetarvikkeiden, toppahousujen ja muutamien muiden hyötyesineiden alla loisti sininen Ikeakassi. Tadaa! Kassissa oli vaatteita, jotka olivat säästyneet muutossa Terminatorilta, eli hävitykseltä. Sellaisia jotka ovat lähes uusia tai niin hyviä, että ajattelin myydä ne kirpputorilla. Ja kattokaas mitä sieltä kassista sitten löytyikään!
Ostin nämä farkut noin viisi vuotta sitten Bershkasta silloin, kun tälläiset olivat viimeksi kuuminta hottia. Ne oli sen jälkeen jalassa tasan kerran, johtuen enimmäkseen siitä, että ne olivat aivan jäätävän pitkät. Oikeasti. Yhden lahkeen ylijäämäkankaasta olisi varmaan voinut askarrella Barbielle kolmet samanlaiset farkut. Kuningasajatus kuitenkin heräsi vasta näin monen vuoden jälkeen; entä jos leikkaisi lahkeet lyhyemmiksi? AHAA! Niin teen. Tai siis tein. Ja nyt on hyvät. 
Näissä kelpaa pistellä menemään, vaikka onkin melkein eikä just. Onneksi nyt ei ole niiden täydellisten etsimisen kanssa mikään kiire, koska nämä auttavat pahimpaan trendinälkään ja ovat oikein sopivan kokoisetkin. Trendinälkä on muuten se joka herää aina, kun jotain "uutta" tulee muotiin ja sitten sitä huomaa ostaneensa saman kertakäyttövaatteen monta kertaa elämänsä aikana. Arviolta ehkä noin viiden vuoden välein.

-Dora

Ps. Anteeksi, kun olen maailman hitain kommentteihin vastaaja. Mun mielestä ne on maailman ihanin asia saada niitä ja haluaisin ehtiä vastata rauhassa sekä ajatuksella. <3

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen look! (Ja ihanaaa kissa olkapäällä!! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hhehehehe :) Kissa on kuvien tyylikkäin mirri B-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. EMMIIIIIII ! OOn vieläkin katkera, kun en päässyt viettämään lauantai-iltaa kanssasi :(

   Poista
 3. Saanko osan sun trenditietoisuudestasi Dora?

  VastaaPoista