28. maaliskuuta 2015

Bar Teos Töölössä


Torstai oli toivoa täynnä, kun jäätävässä vesijääloskatihkusateessa tarvottiin Julian kanssa Bar Teokseen tapaksille. Ravintolassa oli meidän lisäski vain toinen pariskunta, joka oli hieman yllättävää, sillä aina kun olen yrittänyt varata Teoksesta pöytää, se on ollut tupaten täynnä. Viikolla on kuulemma kuitenkin hiljaisempaa ja sinne voi paukkia ilman pöytävaraustakin.
Ravintola on sisustukseltaan aika erikoinen. Seinämaalaukset ja pilarit ovat jotain sellaista, jota ei Suomessa monessa paikassa nää. Kattaus ei ole liian hienosteleva, joka taas on just sellainen mistä tykkään ja omiaan luomaan rentoa tunnelmaa.
Tapakset maksaa 2,95€ per annos. Viinipullonkin muistaakseni saa edullisesti ravintolahinnaksi. Ruokalistat on symppikset. Tollaiset laminoidut ja hieman elämää nähneet, jotka voisivat jo kaivata pientä freesausta. Mä tilasin marinoutuja oliiveja, grillattua kalkkunaa ja artisokkaa, etanoita sipulivoissa ja yrttibruschettan. Tämän jälkeen oli vähän sellainen olo, että tekisi kokeilla jotain muutakin ja tilasin vielä yrttiperunoita aliolilla. Voin sanoa, että kaikki oli erittäin on point, eikä ton jälkeen mahtunut enää jälkkäriä, vaikka suklaamarkiisi siellä listalla suorastaan huusi nimeäni. Seuraavalla kerralla sitten.
Istuskeltiin mestassa Julian kanssa hyvä tovi. Tuli jo vähän sellainen fiilis, kun olisi jossain ulkomailla. Toi paikka sopii loistavasti niin rentoon iltaan kavereiden kanssa tai treffipaikaksi oman kullan (tai kullan-to-be) kanssa!

Dora approves.

BAR TEOS
Runeberginkatu 61
00260 Helsinki

-Dora

2 kommenttia:

 1. Hei musu, sut on haastettu!

  http://nofashionvictims.bellablogit.fi/2015/04/parasta-just-nyt/

  P.S. Vitsiii mun pitää päästä Teokseen asappina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee !! Jooo laitain postauksen tulille ihan lähiaikoina :DDD Kiitos Emppis <3

   Poista