7. helmikuuta 2015

Viikon varrelta

Heipä hei! Tää viikko alkaakin olla jo paketissa ja ajattelin julkaista tässä vähän kuvia kyseisen viikon varrelta. Taitaa siellä tosin olla jokunen kuva viime sunnuntailtakin. Viikko ei ollut mitenkään kovin tapahtumarikas tai kiireinen, joka on hyvä. I like it that way. Koulua ei ollut kuin parina päivänä, eikä liioin töitäkään ja viikonloppuna vietto alkoi jo torstaina. Välillä tulee vähän huono omatunto siitä, että aikataulu on näinkin väljä, mutta toisaalta tiedän, että me stressataan itseämme tässä maassa ihan tarpeeksi. Ensi viikolla lähdetään kymmeneksi päiväksi lomalle! Osaatteko arvata minne?? :-D
Viime sunnuntaina käytiin Nooran kanssa kirpparilla ja eräässä söpössä, mutta hieman ylihinnoitellussa kahvilassa. Siis pienenpieni raakakakkupala yli 7€??? What whoot. Kirppariltakaan ei löytynyt mitään. Tai no löytyi, mutta koska kyseessä oli Kaivarin Kanuuna, oli joku sotkenut mun löytämästä hameesta sen hintalapun eikä sitä voitu myydä. Noorakin hävitti oman lappunsa ennen kassalle pääsyä. Hieman epäkäytännöllinen tuo lappusysteemi. No, better luck next time.
Boats on naukunut ulos joka harvasen päivä tällä viikolla. Lenkille siis! No pikemminkin se on sellaiseta poikkoilua, kun tuon kanssa lähtee ulos. Se ei todellakaan mee minne sä haluat vaan yleensä juuri vastakkaiseen suuntaan. Boats ei pelkää autoja eikä muita ihmisiä, joten sen voi hyvin viedä vaikka johonkin puistoon jos oma sisäpiha ei kiinnosta. Mua harmittaa, kun ei ole olemassa mitään kissapuistoja johon sen voisi viedä vapaasti juoksentelemaan!
Käsivarapiirrustus kurssilla sitten piirrettiin omakuvaa. Ei hitsi, että oli vaikeeta ja kyllä siinä tuntikaupalla menikin. Lopputulos ei mitenkään yksi yhteen näyttänyt multa, mutta jotain tunnistettavaa siinä kuitekin oli. Olin ihan tyytyväinen. Eiks mulla muuten oo soittolista on point!
Khaled teki yksi ilta maailman ihanimpaa feta-kanasalaattia. Kaikki maistuu vaan niin paljon paremmalta, kun joku on laittanut ruoan valmiiksi, kun tuut kotiin <3
Kattokaa nyt toista. Niin söpö. En kestä. Nim. Hullukissanainenandproud90. Annoin sille kaksi mun vanhaa nallea. Toista se pahoinpitelee ja toisen kanssa snuglailee. 

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikko ja sitäkin ihanampi viikonloppu. Tänään on illalla luvassa tyttöjen ilta ja huomennakin ois kivoja suunnitelmia, mutta niistä mahdollisesti lisää myöhemmin! 

-Dora 

2 kommenttia:

  1. Tykkään sun kuvista, erityisen ihana kissa teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Julia, kiitos kommentista :3 Boats on supertyyppi kyllä <3 :-)

      Poista