1. helmikuuta 2015

Tämän hetken parhaimmat kauneusjutut

Tänä talvena en ole pahemmin jaksanut panostaa ulkonäköön tai pukeutumiseen. Se on sinäänsä vähän harmi, sillä kyllä tuolla harmauden keskellä kivasti piristäisi punainen huulipuna tai kauniit korvakorut. Tuntuu, että olen monta kuukautta kulkenut vain parissa eri villapaidassa ja löysissä farkuissa. Pikkujoulujen jälkeisestä turvotustilasta on tuntunut tulleen normitila ja naama on kuiva kuin korppu. Oon vähän sellainen, että jos en jaksa pitää huolta ulkonäöstä, se tuntuu myös sisäisessä hyvinvoinnissa. Nää kaksihan kulkee tietenkin käsikädessä. Enkä nyt tarkoita, että joka päivä pitäisi vetäistä gaalameikit naamaan, mutta edes perus freesaus olisi suotavaa. Mutta nyt niihin tuotteisiin!

Ensimmäisenä pitää ehdottomasti mainita Nuxe Reve De Miel -huulirasvaEn ole ikinä käyttänyt huulirasvaa loppuun, ennenkuin hankin ensimmäisen purnukkani viime kesänä. Vaikka hinta on huulirasvasta hieman suolainen, se on ehdottomasti joka pennin väärti. Ihana tuoksu, kosteuttaa huulet pehmeäksi eikä jätä huuliin liukasta, kiiltävää pintaa. Ostin omani Sokokselta!
Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream. Hinta-laatu suhde on erinomainen ja pitää pakkasen ja loskan hakkaamat kasvot kosteutettuina. Näitäkin muistaakseni saa Sokokselta.
Marc Jacobsin Daisy- hajuvesi on mun ainainen luottotuote. Meen aina ihan stresseihin, kun pullo lähestyy loppua, sillä se on sairaan kallista. Onneksi löysin sitä Lontoosta alennuksesta 35£!
Noi sydämmenmuotoiset Kalevala korvakorut sain äidiltä lahjaksi joskus ala-asteella. En todellakaan pitänyt niistä silloin ja ne on lojuneet kaapin pohjalla vuosia. Nyt muuton yhteydessä löysin ne taas ja oon käyttänyt niitä tauotta joka päivä!
Soap & Gloryn Sexy Mother Pucker mattapintainen huulipuna sävy Pom Pom on todella kaunis ja helppokäyttöinen. Ei liian kirkas, eikä tumma ja mattapinta on aina iso plus.
Etsiskelin pitkään uutta ripsaria, kunnes palasin juurilleni ja ostin Maybellinen Great Lash Mascaran. Tuote ei lupaa mitään kymmemnen sentin pituisia räpsyjä, vaan ajaa asiansa luotettavana ripsarina joka ei karise silmille päivän mittaan.
Maybellinen Color Tattoo 24h sävy Creamy Beige. Rakastan näitä luomivärejä muutenkin, mutta tätä erityisen paljon, sillä sävy on tosi luonnollinen ja mattapintainen.
Bobbi Brownin Pot Rouge for Lip and Cheeks on toiminut kesästä asti! Mulla on sävy Pale Pink.
Ciatén kynsilakka on about ainoa joka pysyy mun kynsissä enemmän kuin päivän. En tiedä mikä siinä on, mutta vaikka laittaisin aluslakan ja päällyslakan, niin pari tuntia ja kynnet näyttää ihan kauheilta! Muutenkin harmaan sinertävä kynsilakka on kauniin väristä ja sopii hyvin talvisävyksi.
Mujin pieni ja simppeli hammastarja on ihan loistava! Yleensä ostan aina jotain megaharjoja kielirapsuttimilla sun muilla höystettynä, mutta tää voittaa ne ihan kuus nolla. Koska harja on niin pieni, sillä pääsee hyvin hankaliinkin paikkoihin ja kaiken lisäksi se on vielä super tyylikkän näköinen. Trust me, it matters!

Siinä ne nyt olivat, tämän hetken kivoimmat freesaustuotteet. Vaikka väsyttää koko ajan ja mustia silmänaluksia on vaikea välttää, niin näitä sutiessa naamaan tulee väistämättä edes vähän parempi mieli. :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Dora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti