25. helmikuuta 2015

Matkalla ❤︎

Miksi en matkustele enemmän? Tämä ajatus oli yhtenään mielessä koko matkan ajan. Ei haittaisi meinaan yhtään ottaa opintolaina vol. 121934 ja lähteä pitemmäksi aikaa jonnekkin, jossa en ole ennen käynyt. Ehkä se säästäminenkin olisi ihan hyvä vaihtoehto. Nyt kuitenkin ollaan takaisin Suomessa, joka sekin on ihan ookoo. Olin tosin vähän optimistisempi keväästä, mutta vastassa odottikin kilometrien päähän yläilmoihin kohoava sumupilvi. No, aina ei voi voittaa! Ja kyllähän sen keväänkin on joskus pakko tulla.
Teimme siis parin viikon kestävän reissun Aasian. Tarkemmin Indonesiaan ja Singaporeen. Ensimmäinen kertani tuolla mantereella. Tarkoituksena olisi kirjoittaa jokaisesta paikasta vielä erikseen postaukset, mutta halusin jakaa muutaman iPhone fiiliskuvan matkalta tähän väliin!
Ihanaa on, kun ajantaju häviää kokonaan. Ainakin mun mielestä! Aina en ollut ihan varma, että mikä maa ja- valuutta oli kyseessä ja se oli jokseenkin vapauttavaa. Tuolla päin maailmaa ei myöskään aikataulut ole niin justiinsa ja etenkin lomailumielessä se on loistojuttu! Vähän eri olisi varmaan, jos yrittäisi hoitaa jotain tärkeitä juttuja suomalaisella säntillisyydellä :-D
Ja ihan parasta on matkustaa paikkaan jossa tuntee jo jonkun, tai rohkeasti tutustua ihmisiin paikan päällä. Siitä saa ehdottomasti eniten irti, ihan sama vaikka matkustaisit Tallinnaan. Trust me, been there done that.
Lisää matkasta tosiaan luvassa. Nyt pitää yrittää varovasti kastaa varpaat arjen vierivään virtaan ja lähteä sarjakuvapedagogiikan kurssille. Jetlagista sen verran, että menin nukkumaan klo 20.00 ja heräsin 06.00.

Feelin' fresh.

-Dora

2 kommenttia:

 1. Hienoja matkatunnelmia!
  Hetkellinen ajantajun katoaminen on toisinaan vapauttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Oi, se on paras tunne!

   Poista