10. helmikuuta 2015

Aurinko keittiössä

Viime muuton yhteydessä myytiin suurin osa huonekkaluistamme, koska ne eivät yksinkertaisesti enää miellyttäneet eivätkä muutenkaan sopineet uuteen alkuun! Haluttiin valita tulevat kalusteet huolellisesti ja ostaa mahdollisimman paljon käytettyjä, mutta hyväkuntoisia tavaroita. Olohuoneesta puuttuu vielä paljon, mutta keittiö alkaa jo näyttää kodilta! Varsinkin nyt, kun pitkä metsästys on päättynyt ja pöydän ympärillä on vihdoin neljä pinnatuolia. 
Pinnatuolit on ilmeisesti nyt jokinsortin villitys ja eipä siinä mitään, ihan ylimageita ne munkin mielestä ovat. Ovat tosin myös hieman hintavia. Ostin omani Facebookin Kallio kierrättää- ryhmän kautta, kun eräs tyttö muisti minun etsineen kyseisiä tuoleja siellä joku aika sitten ja laittoi pari viikkoa myöhemmin suoraan viestiä, kun oli luopumassa omistaan. Mahtavaa eikö?! Ainiin, ja toi rahapuu on myöskin uusi hankinta. Siksi varmaan se vielä noin kukoistaakin (vaikka ostinkin sen, koska sitä on kuulemma lähes mahdoton tappaa).
Tuolit eivät ole päällisin puolin mitenkään super hyvässä kunnossa, mutta tukevat kuitenkin. Pinnat varmasti tulee käsiteltyä jossain vaiheessa, kunhan päätetään minkä värisiksi ne maalataan. Ensin olin skeptinen ton keltaisen värin suhteen, mutta nyt kun ovat paikoillaan niin ai että kun on pirteät!

Auringosta vielä. Oon ihan haltioissani tästä yhtäkkisestä valon määrästä! Ja erityisen ihanaa, kun on aurinkoista sekä ulkona, että sisällä. 


-Dora

2 kommenttia:

  1. Tosi söpö kokonaisuus! En lähtis ehkä edes maalailemaan kaikkia saman värisiksi, toi miksaus tuo vähän eloa ja nimenomaan sitä aurinkoa ;--) ps. i h a n a BOATS <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LUOTAN SUN makuun 110%%%% !! <3 <3 xxxxoxoxo

      Poista