4. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Arezin tavoin, on mullakin valokuvaaminen jäänyt vähän vähemmälle. Koska itse teen sitä työn puolesta ei kamera kädessä tule vapaa-ajalla liioin heiluttua. Tuudittaudun nyt siihen, että tää on vain ohimenevä vaihe. Työharjoittelun loputtua jaksan taas varmaan enemmän räpsiä kuvia ihan huvikseen, sillä valokuvaaminen (meinaan koko ajan kirjoittaa vakoluvaaminen huoh) on mulle tärkein kanava ilmaista, ymmärtää ja kokea.

Jos mulla ei olisi puhelinta koko ajan mukana, omaksi iloksi kuvaaminen kärsisi varmasti vielä pahemman lehmänhännän laskun, kun mitä tähän mennessä.

Kauan odotettu sunnuntaibrunssi Sandrossa, sekä hilpeyttä herättänyt hiihtäjä. Khaledin sanoin "so cool". Ei kuulemma kovin usein tullut nähtyä hiihtäjää Lontoon kaduilla!
Mun pikkusisarukset oli eilen yökylässä meillä. Ei oo mitään ihanampaa, kun herätä pienten jalkojen tepsuttelevaan ääneen ja siihen, että joku kiipeää sänkyyn tuhisemaan viereen vielä 10 minuutiksi. Täytyy kyllä sanoa, että mulla on tosi huono omatunto siitä, etten ehdi nähdä niitä tarpeeksi. Lapset kasvaa niin nopeesti ja näitä aikoja vaan ei saa koskaan takaisin.
Koko viime viikko oli hullun kiireinen. Juoksin pää kolmantena jalkana paikasta A paikkaan B ja aikaa ei tuntunut riittävän ees omien ajatusten kasaamiseen. Toisaalta nautin siitä, että on tekemistä ja mun työharjoittelupaikka on aivan mahtava ja opettava, mutta toisaalta taas oma stressinsietokyky ei ole sieltä maailman parhaasta päästä. Kiireen keskellä, kuppi kuumaa teetä omalla kotisohvalla on kuin pala taivasta!
Ehkä tää talous -ja elinkeinoelämässä heiluminen on alkanut vaikuttaa omaan pukeutumiseen vähän enemmän, kuin tohdin myöntää. :DD BUSINESS IS BUSINESS.

Jos muuten kiinnostaa Instagramissa seurata minua tai Arezia, niin meidät löytää sieltä nimimerkeillä doradalila ja arezzz. Sunnuntaipostilla ei vielä oo omaa IG- tiliä, mutta mun mielestä se voitaisiin laittaa harkintaan! :)

-Dora

10 kommenttia:

 1. Oh miten ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heiiii kiva, että pidät :)

   Poista
 2. Anonyymi5/2/14 12:13

  Oih, tuijottelin näitä kuvia tosi pitkään, ihania!

  VastaaPoista
 3. Hello!
  I would like to know if you have a blog in english. ilove your photos and i would be happy to read your posts too.

  Instagram canadian followe :D
  R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello there!
   Thank you so much. We have decided to keep this blog in Finnish. We tried to do the English summary at the end of all posts but it just doesn't seem to work (blame the laziness) :D
   If you want, I have a blog in English too. It's a bit diffirent to this one, but if you want you can check it out at arabarabarab.tumblr.com :)

   Have a great day!

   Poista
  2. Oh :( its ok. I will check the one in english.

   Have a nice day too
   R

   Poista
 4. aivan lumoavan kaunis tuossa viimeisessä kuvassa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä vähän harrmittaa, kun mielelläni olisin seurannut myös arezia, mutta eipä hän hyväksynyt pyyntöä :o tai siis outoa, että kun näin julkisesti siitä kerrotte, mutta sitten ei hyväksytä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pahoittelut! Mä kyllä hyväksyn about kaikki, mutta tietyn seulan läpi pitää kuitenkin mennä. En esim hyväksy sellaisia joilla ei itsellään ole profiilikuvaa/kuvia tai seuraajia lainkaan ja sitten seuraa itse kuitenkin todella monia. Tulee sellanen stalkkerifiilis semmosista ja en oo ihan varma haluanko sellaisten seuraavan minua.. Koita ihmeessä laittaa pyyntöä uudestaan. :)

   Poista