24. helmikuuta 2014

Kissanainen (ja vastahakoinen Batman)

Meillä oli koko hiihtoloman maailman ihanimmat kissat hoidossa. Mä oon jo pitkään vinkunut Khaledilta, että "pliis otetaan kissa", mutta se ei ole ottanut kovin tuulta purjeisiin. Hänen mielestään kissat on itsekkäitä eikä niitä kiinnosta mikään muu kun ruokkiva käsi. Hänen mielestään kissa myös hylkäisi sinut heti tilaisuuden tullen, vähän niin kuin Richard Parker (ks Piin elämä). Miten joku voi sanoa noin?? Kattokaa nyt näitä!
Jokin näissä valloittavissa otuksissa taisi saada miehen heltymään, sillä Khaled oli tänään marssinut Faunattareen kysymään "Do you sell cats?".

Miu mau!

-Dora

2 kommenttia:

 1. Kissat ovat maailman suloisimpia, pehmeimpiä, sympaattisimpia, fiksuimpia ja rakastavimpia otuksia. Ja kuvissa esiintyvät kissakaverit sulattavat sydämen! (Mulla on aivan kauhea kissakuume ja ikävöin vanhempieni luona asuvaa pariskuntaa lakkaamatta...)

  Teillä on muutenkin aivan todella ihastuttava blogi! Keep up the good work!

  //F

  Ps. Tsekatkaa munkin blogi jos kiinnostaa äärimmäinen lifesfail ;)

  VastaaPoista
 2. Kissat on parhaita! Mun makuun niissä on just sopivassa suhteessa asennetta ja lempeyttä. Ja kyllä meidän kissa meitä ikävöi, jos on hoidossa. Ei siis olla täysin yhdentekeviä sille ;)

  Cats rule!

  Hullu kissa leidi kuittaa.

  VastaaPoista