12. helmikuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää Arez!

*RUMMUTI RUMMUTI* Tänään on Arezin synttärit (hurraahuutoja ja aaltoliikkeitä)! Onnea onnea onnea!! Me ei olla tunnettu ihan hirveen montaa vuotta, mutta paljon on ehtinyt mahtua näihinkin muutamiin. Mun mielestä se on aika hienoa, että vaikka myöhemmällä iällä on hieman vaikeampi rakentaa syviä ystävyyssuhteita, niin tiedän saaneeni Arezistä ystävän loppuiäksi!
Tultiin toistemme elämään sellaisessa vaiheessa, kun kummallakin oli alkamassa jonkinlainen oman itsensä etsintä. Se toki jatkuu tähän päivään asti, mutta musta on ihanaa, että meidän ystävyys on kestänyt läpi nämä muutokset. Oon aina jotenkin vähän huono ilmaisemaan sitä miten tärkeitä ystävät ovat mulle, jotenkin aina ajattelen, että kyllä he sen tietää. 

Hyvää syntymäpäivää ihana Arez! Olet fiksu, kaunis ja määrätietoinen nainen. Ja vaikka oon välillä raskas kuin kivireki niin silti jaksat aina piristää!! :DDDDD Vietä ihana synttäripäivä ja lauantaina baila baila !

- Dora


4 kommenttia:

 1. voieei vaikka oonkin tämmönen pokerinaama niin aloin melekeen itkee :,3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CAN'T READ MY CAN'T READ MY CAN'T READ MY POKAHHH FAZE

   Poista
 2. Onneksi olkoon Arez! Itsellänikin on yksi ihan samanlainen ystävyyssuhde, ei olla tunnettu kauaa mutta tiedän, että this is it :)

  VastaaPoista
 3. ihanat, kauniit ystävykset! onnea arez <3

  VastaaPoista