6. helmikuuta 2014

Bun with a twist

Nille päiville, kun pään päälle sutaistu nuttura tuntuu liian tavalliselta ja hiusdonitsin avulla toteutettu versio tuntii liian sliipatulta, on löytynyt ratkaisu; Kietaise huivi sykerön päälle ja menoks!

Riippuen huivista ja sen koosta, materiaalista sekä väristä voi aikaan saada vaikka millaisia, päivää piristäviä lopputuloksia :)

-Dora

2 kommenttia:

 1. Anonyymi8/2/14 16:43

  No huh huh, miten kaunis oot. Ihan silmistä ottaa. <3

  Tää on sellanen kiva kampausidea, jota oon käyttänyt aina silloin tällöin ja salaa toivonut, ettei kukaan bloggari mainostaisi tätä koska sitten puoli kaupunkia sitoo huivin nutturansa ympärille ja koko jutusta menee fiilis.. :D Kerran yks bloggari nääs paljasti lempikahvilansa, joka sattui olemaan myös mun lempikahvila, ja nyt sinne ei mahdu sisään saatika lukemaan puoleksi päiväksi kirjaa teekupin ääreen.. Piti etsiä uusi lempikahvila ja nyt pelkään kauhulla koska joku kuuluisuus eksyy sinne ja kehuu sitä kansalle. Ehkä pitää muuttaa ajatusmaailmaa: jaettu ilo on paras ilo, ihania kampausvinkkejä kuuluu jakaa maailmalle, jotta muutkin vois nauttia niistä, kahvilanpitäjälle suurta riemua tuottaa se kun hänen kahvilansa on monen lempikahvila jne. :D

  Tää teidän blogi on ihana ja vaikutatte molemmat sellaisilta tyttäriltä, jotka on tosi luonnonläheisiä ja elämästä nauttivia. Täällä on ilo vierailla!

  Kaunista kevättä teille molemmillle!

  Toivoo, Kaisa

  VastaaPoista
 2. Moi Kaisa!

  Voi etttttä, miten voi kommentti olla noin sydäntä lämmittävä? Kiitos paljon!

  Tällä blogilla ei nyt ole niin suurta lukijakuntaa, että jokaisella vastaantulijalla alkaisi olla huivinuttura päässä! :DD Tiedän kyllä mitä tarkoitat. Mun mielestä blogien syvin tarkoitus on (ainakin alunperin ollut) jakaa ihan tavallisten ihmisten kirjoituksia siitä mistä he itse pitävät. Nykyään tästä on taidettu lipsua ja monet blogit tuntuu lähinnä olevan mainosalustoja. Oon samaa mieltä siitä, että jaettu ilo on paras ilo, kunhan se on vilpitöntä :)

  Kiitos vielä kauheesti kommentista. Se on kyllä koko tämän pienen Sunnuntaipostia historian mieleenpainuvin! :)

  <3

  VastaaPoista