1. tammikuuta 2014

Vuosi kuvina

Niinhän se on, että ikinä ei ole vuotta, jolloin mitään ei tapahtuisi. Jokaiseen 365 päivään mahtuu edes jokin pieni itseään tai maailmaa muuttava tapahtuma. Niin se vain menee. Yritin summata oman vuoteni jokaisen kuukauden yhteen kuvaan. Hirmu vaikeaahan se oli, sillä joinakin kuina valintaa oli liikaa ja toisina taas valinnan varaa ei juuri ollut.

Tammikuu
Sanomattakin selvää on, että yksi elämän isoimmista asioista on sitouta toiseen loppuelämäksi. Joten luonnollisesti naimisiinmeno oli heti kättelyssä vuoden suurin asia.

Helmikuu
Koska Khaled asui vielä naimisiin mentyämmekin Lontoossa "jouduin" matkustamaan sinne useaan otteeseen. Helmikuun reissu oli mieleenpainuvin! Ensimmäistä kertaa asuin Khaledin perheen luona ja saatiin rauhassa mennä ja tulla miten huvitti. Khaledin sisarukset on myös aivan huippuja!

Maaliskuu
Maaliskuussa, suomeen palauttuani, tein ennakkotehtäviä ja muita koulujuttuja. Sain uuden kameran jonka myötä usko omaan osaamiseen kasvoi.

Huhtikuu
Hiukset värjättiin helakan punaisiksi! Muuten huhtikuu taisi olla aika tasaista tannerta, sillä en oikeen muista siitä mitään..

Toukokuu
Oli vappua ja äitienpäivää, sun muuta kissanristiäisitä. Lähdin heti koulujen loputtua Lontooseen.

Kesäkuu
Lähdettiin Khaledin kanssa mini reilausmatkalle Eurooppaan! Reitti oli Lontoo-Lyon-Pariisi-Amsterdam-Berlin ja Tukholma. Tämä kuva on Lyonista, jossa oltiin Khaledin veljen ja tämän tyttöystävän luona.

Heinäkuu
Ramadan paasto iski heinäkuulle, joten sillon ei paljon kamera heilunut. Suomessa kesällä paastoaika on niin pitkä, että huhhuh. Siitä kuitenkin selvittiin! Kuvasin Kisun ja Tuukan kauniit häät tuolloin. Khaledille myös selvisi opiskelupaikka Suomessa ja hän muutti tänne.

Elokuu
Elokuussa mentiin mummolaan ja marjametsään! Tarinat hirvikärpäsistä ja itikoista ei paljon lontoonpoikaa naurattaneet, vaan sinne varustauduttiin päästä varpaisiin peitettynä.

Syyskuu
Paluu arkeen. Tai tässä tapauksessa ehkä opettelu uuteen, yhteiseen arkeen. Kumminkin, kouluhommat alkoivat ja kesä oli ohi.

Lokakuu
Lokakuulta muistuu mieleen sompailuretki Espooseen Jannen kanssa. Tolla reissulla otettiin myös Sunnuntaipostia- blogin ensimmäiset kuvat :)

Marraskuu
Matka Tunisiaan. Tuo matka oli yksi vuoden kohokohdista. Yhteen viikkoon mahtui osaltani paljon iloa, surua, ahdistusta ja naurua. On vaikea pukea sanoiksi sitä, miksi sinne oli vaikea palata monen vuoden jälkeen ja niin monen asian muututtua. Olen kuitenkin ikionnellinen tuosta viikosta.

Joulukuu
Vuosi on hyvä lopettaa samoin kuin aloitettiinkin, eli häähumuun. Ihanista ihanin ystäväni Aicha meni naimisiin ja järjestimme hänelle yllätys polttarit! Kaikki Aichan ystävät, eri porukoista, yhdistivät voimansa ja saatiin aikaan ikimuistoinen päivä. Kiitos tytöt!

Siinä se sitten oli. Vuosi 2013 pähkinänkuoressa. Kaikenkaikkiaan vuosi oli mahtava.  En malta odottaa, mitä tuleva tuo tullessaan. Toivottavasti ainakin paljon uusia mahdollisuuksia ja opettavaisia hetkiä.

// Here's a little summary of my year. I choose one picture of each month that I felt like described that month the best. All in all it was great year and I can't wait to see what the upcoming year has in store for us. 2014, please be good :)

- Dora

1 kommentti:

  1. Hei Dora, olet mielenkiintoinen ja inspiroiva tyyppi! Kiitos kirjoituksistasi ja kuvistasi.

    VastaaPoista