8. joulukuuta 2013

Viikon kohokohdat

Viimeksi taisin hehkuttaa sitä kuinka tän blogin ansiosta alan varmasti taas kuvailemaan enempi järkkärilläni, mutta asiat ei aina mee niin kuin on niiden kuvitellut menevän. Liian iso ja painava järjestelmäkamera on pysynyt suht visusti hyllyllä, kun taas Iphonen kamera on jyllännyt senkin edestä.

On se taas myönnettävä, että kyllä se kollaasien tekeminen on haastavaa. Hatunnosto niille, jotka homman osaa ja armoa niille, jotka on vähän hukassa, eikös? 
Ihania värejä ja auringonlaskuja/nousuja on näkynyt koko viikon ajan. Lauttasaari on kyllä aivan mainio paikka tälläisten hetkien tallentamiseen, koska sillalla näkyy aina jotain maagista ja erilaista kuin edellisellä kerralla.
Itsenäisyyspäivä meni kavereiden järkkäämissä Linnat Juhlissa, joissa teemavärinä oli vihreä. Päädyin lopulta kokonaan vihreään asuun, jossa oli luonnollisesti hieman hipahtava/boheemi meininki. Tämän parempaa kuvaa asusta ei tullut valitettavasti missään vaiheessa otettua, perus. 
Juhlien tarjoilu oli oikeesti mitä mainioin, alkohan se kuitenkin jo lounaalla ja jatkui yöhön saakka. Siihen lisäksi vielä livemusiikkia ja ihania ihmisiä, niin jo on kunnon kotibileet! Iso kiitos kaikille järkkääjille ja osallistuneille, ens vuonna ehdottomasti uusiksi?!
Lopuksi vielä oodi rakkaalle Jepelleni, joka yllätti minut täysin tuomalla ruusun ihan vaan sunnuntain kunniaksi. On se mieletöntä kuinka sitä voi yllättää toisen näinkin pienellä eleellä ja tuntea vielä perhosia mahassa melkein 7 vuoden yhdessäolon jälkeen. 
"Rakkaus on aina luova, se keksii keinot selviytyä." 

Cheezymaster Rezman kiittää ja kuittaa. 

// Highlights of my week. Beautiful sunset's, Independence day - party and a rose from my love. I'm feeling very thankful for all of these things. 

1 kommentti:

  1. Hei hyviähän noi kollaasit on! Ja kaunis sinä ja ylläri-ruusu! (---:

    VastaaPoista