24. joulukuuta 2013

Joulumieltä!

Onkohan tässä blogissa vielä kertaakaan mainittu sanaa joulu? No vaikka olisikin niin minä ja Arez ollaan kyllä tehty huonoa työtä joulumielen jakamisessa ym. hypettämisessä. Ehkä se annettakoon anteeksi meille!
Itse en ole koskaan ollut kovin jouluihminen. Tottakai lapsena oli ihanaa saada lahjoja ja äiti piti aina huolta siitä, että pukki toi juuri sen mitä toivoinkin. Isän kanssa ei olla koskaan joulua juhlittu, joten se on aina ollut mun ja äidin välinen juttu. Nii myös tänä vuonna. Vaikka itse en joulua uskonnollisesta näkökulmasta juhli koen silti, että se on osa mun kulttuuria. Tultiin Khaledin kanssa äidin luokse syömään jouluruokaa, jakamaan muutamat lahjat ja katsomaan leffoja.

Joululeffoista puheen ollen! Tässä tämän joulun top 3:

1. The Grinch aika klassikko. Tästä jos jostain tulee joulumielelle! 2. Elf paljon oon kuullut tästä leffasta ja päätettiin tänään katsoa se. Tollainen perus juustoisen hauska :D 3. Shrek Tää ei suorastaan kyllä oo jouluelokuva, mutta Shrek nyt kuuluu ehdottomasti jokaisen joulun ohjelmistoon. Se taitaa tulla ihan telkkaristakin.

Elikkä sitten, kun on navat ahdettu täyteen laatikoita ja muuta jouluruokaa, niin mikäs sen mukavampaa, kuin käpertyä sohvalle katselemaan leffoja kynttilän valossa.

Rauhallista joulua kaikille ja muistakaa olla kilttejä, nyt ja aina :)

// I don't really celebrate Christmas but since my mum does I do feel like it's a part of my culture. When I was little mum would always make sure that I had the presents I wanted for Christmas and she would cook and make everything nice for the holidays. And so she did this year too. Me and Khaled came to her house to eat, share a few gifts and watch movies. Here are my top 3 movies of this year! What are yours? I want to wish you all a Merry Christmas and be nice. Now, and always :)

-Dora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti