28. joulukuuta 2013

Joulu oli ja joulu meni

Dora on kyllä ihan oikeessa siinä, että jouluhypetys on jäänyt täältä ihan kokonaan. Mä olen kyllä yrittänyt jakaa joulumieltä ja fiilistä, mutta enempikin itselleni ja läheisilleni. Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana joulu! Me vietetään joulu Jepen äitin ja pikkusiskon luona aina kun vaan pystytään. Tällä kertaa oli onneks siihen taas mahdollisuus siihen, on nimittäin 3 viikon loma!
Harjottelu loppu Nutalla ja hommat jatkuu taas tammikuun alkupuolella. On kyllä ihana olla lomalla, mutta ei myöskään haittaa yhtään mennä takasin töihin. Ensimmäistä kertaa elämässäni koen tekeväni oikeasti työtä, jolla on merkitystä ja josta nautin sekä opin uutta ihan koko ajan.

Voi että, kun mä koen suurta kiitollisuutta kaikesta tällä hetkellä. En vaihtaisi mitään. Mulla on hyvä olla just tässä.

Heeei, ennen kun lähen harhailee ihan täysin aiheesta, niin palataan vielä hetkeksi takasin jouluun. Mulla nimittäin ois muutama kollasi. Uskalsin väsätä tälläsiä taas, koska edellisistä jopa tykättiin.

On tullut luettua ja kirjoteltua. Tommy Hellstenin kirjoista pitää jossain vaiheessa kirjotella ihan oma postauksensa, hyviä kirjoja nimittäin! / Pipareita ja suklaata on tullut syötyä ihan urakalla. Joulusuklaa on ehdoton lemppari tähän aikaan vuodesta. / Punkkua ja glögiä, mmm. / Ja ruokaa, tietty. Ei kuitenkaan mitään överimääriä.

Rakennettiin jälleen kerran Jepen pikkusiskon Sinin kanssa piparkakkutalo. Tällä kertaa panostettiin koristeisiin ja mietittiin vähän sitä kokonaisuutta ennen ku lähettiin koristelemaan. Viimeksi nimittäin tais mennä niin, että meillä molemmilla oli oma puoli talosta ja tavotteena oli saada mahollisimman paljon koristeita sille puolelle. Panostus kannatti, tuli nimittäin hienoin talo mitä oon koskaan ollu tekemässä! Vai mitäs mieltä ootte? 

On meillä ollu täällä luntaki. AI ETTÄ! Parasta. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä koiruliini on muuten Hertta ja taidan olla häneen vähän rakastunut. Tosi kiltti, ihana ja valkonen koira. Koittakaapa ettiä sitä toiseksi viimeisestä kuvasta... Ei oikein näy hehe. 

Kone huutaa nyt, että akku loppuu kohta ja mä en jaksa hakea laturia, loma moodi. Katsellaanpa taas. Toivottavasti jo pian. Ihanaa loppuvuotta! 

Rakkaudella, Arez

1 kommentti:

  1. Herranjestas miten hieno piparkakkutalo! Ihana. Ja hahaha ihana valkoinen koira hangessa. "Missä oleeet" :D

    VastaaPoista