29. marraskuuta 2013

TOKYOn joulumyyjäiset

Kävin tänään pyörähtämässä TAIKin joulumyyjäisissä. Ideana oli nuuskia vähän ympärille, bongata parhaimmat joulujahjavinkit ja jakaa ne myös tänne blogin puolelle. Sunnuntaina palaan varmasti mestoille hankintoja tekemään!
Ehkä symppiksimmät joulu - ja lupauskortit ikinä! Nää oli sellaisesta pisteestä, missä oli kolme tyttöä myymässä, mutta joiden nimiä en sit tajunnut kysyä. So sowwi :(
Mikko Arto Juhanin ihania mukeja vieläkin ihanimmissa väreissä. Noissa kupeissa on sisällä ilmatasku ettei näpit pala, kun niihin kaataa kuumaa juomaa!
Sanna Turusen uni tyynyliinoja. Näihin todellakin kelpaisi painaa pää.
Kuvataiteilija Sanna Sipin taidegrafiikoista ei puuttunut väriä eikä mielikuvitusta. 
Näitä Laura Pehkosen Jubilee kynttilänjalkoja kuolasin kovaa ja korkealta! Jonain päivänä vielä..
Ei kyllä haittais saada joululahjaksi Omstartin korvikset. Neljännet ylhäältä vasemmalta mulle kiitos! 
Asta Nykäsen teos "Nordic Burkha" tulee muuten luultavammin kiikutettua mukaan kotiin sunnuntaina. Toi on vaan niin hyvä, niin monella tapaa.

Kannattaa hei käydä tuolla TOKYOn myyjäisissä ja samalla tukemassa nuoria taiteilijoita! Niin paljon uniikimpaa, kun ostaa lahjat jostain perus pilinpalin kaupasta. Ei siinäkään toki mitään vikaa ole, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan! Myyjäiset kestävät sunnuntai 1.12 asti, osoitteessa Hämeentie 135C, Helsinki.

// I went to see the Christmas sale in School of Arts and took some photos of the things that caught my eye. If you're in Helsinki over the weekend the make sure you stop in at Hämeentie 135C to support talented young people !

-Dora

2 kommenttia:

  1. hei, noi kolme tyttöä oli Hanna Valle, Viivi Rantanen ja Anna Aleksandra Salmi. Noi tokan kuvan kortit on kaikki Hannan, uskoisin ja lupauskorit Annan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on nyt jotain inside tietoa kyllä! Kiitos! :))

      Poista