27. marraskuuta 2013

Siniset räpsyttimet

Eipähän ole aikoihin tullut mieleen ostaa sinistä ripsiväriä. Ei oikeastaan sitten 90-luvun kerhohuoneella kavereiden kanssa pidettyjen Spice Girls- esitysten. Olin tyystin unohtanut muiden, kuin mustan ripsivärin olemassa olon, kunnes sain Alexalta putelin kirkkaan turkoosia räpsytin maalia.
Aluksi väri toi mieleen keski-ikäisen pubiruusin luottottuoteen, mutta sitten rohkaistuin kokeilemaan sitä omiin ripsiini ja olin aivan myyty! Etenkin Tunisiassa ollessani käytin sitä paljon, sillä siniripset näyttävät todella kauniilta auringon valossa. Muun meikki voi olla lähes olematon, kun kaikki huomio osuu ripsiin. 
Yllä oleva kuva ei ehkä ole paras antamaan oikeutta räpsyille, mutta sen parempaa ei tässä kaamoksessa/räjähtäneessä habituksessa nyt pystynyt tuottamaan :D

Käyttämäni ripsari on Maybellinen Color Shock värissä Turquoise Electric.

Mua kiinnostaisi kovasti kokeilla muunkin värisiä ripsareita! Onko teillä jotain ehdotuksia tai jotain omia suosikkeja?

// I recently discovered blue mascara again (after years) and oh boy am I in love! The color looks exceptionally good in sunlight that's why I was using it a lot while on a holiday in Tunisia. The rest of the makeup can be super simple when all the attention is drawn to blue lashes. You should give it a try! 

-Dora

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvälle sinun räpsyissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne varmasti sopisivat yhdelle sun toiselle ;) ;) xx

   Poista
 2. Näyttää sairaan kivalta! :--)

  VastaaPoista
 3. Dora hei Chanelilla (ja siis varmasti ebaystäkin löytyy no-brandejä) on sellainen khakinvihreä joka on ripsissä varmasti aika makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh la la! Kakin värinen ripsari siis ostoslistalle ! :D

   Poista