7. marraskuuta 2013

ÄKKILÄHTÖ

Musta tuntuu, että korkeammat tahot on nyt kuulleet mun hiljaisen kaipuun Tunisiaan, sillä me lähdetään sinne HUOMENNA!

Otteita eilisestä puhelinkeskustelusta isäni kanssa:
Isä: Hei me lähdetään ehkä ylihuomenna Tunisiaan, löyty edulliset liput.
Minä: OKEI, ME TULLAAN MUKAAN!
Siinä sekunnissa se päätös sitten tehtiinkin, että "Nyt otetaan koulusta lomaa ja lähdetään sukuloimaan!". Näin alkoi myös vimmattu pakkaaminen, josta lisää seuraavassa!

Meikkipussin sisällön pidän matkustaessa simppelinä. Ei tarvitse kuin tarvikkeet hyvään pohjameikkiin, muutama kiva luomiväri (jos tekeekin mieli laittautua enemmän), pari kirkasta huulipunaa (kerta aurinkoon mennään) ja that's it! Näillä pärjää paremmin kuin hyvin.
Koska kyseessä ei kuitenkaan ole rantaloma (eikä siellä tällä hetkellä mikään super lämmin ole), vaan pääasia on se sukuloiminen, pakkasin siistejä vaatteita mukaan. Tunisiassa pukeutumistyyli on vähän eri kuin Suomessa, joten yritän pitää kuteet simppelinä lähinnä siksi, etten jaksa herättää turhaa huomiota.
Kukkia tietenkin pitää olla, kun etelään menee! Nää pitäis varmaan kuitenkin silittää eka.
Rakastan isoja korviksia. Ne piristää tylsimmänkin asun, ja koska en aio pakata viikon matkalle mukaan koko garderoobia, näillä saa kivasti maustettua asuja.

Pakatessa törmäsin ongelmaan, mä en nimittäin omista balleriinoja! Kaikki kengät on joko lenkkareita tai buutseja enkä koi kumpiakaan soveliaaksi tällä matkalle. Noh, pitää tästä mennä ullakolle kaivelemaan jospa siellä olisi jotkut unhoittuneet tossut.

Yritän postata matkalta, koska mun mielestä on aina mielettömän kiva lukea ihmisten lomakuulumisia, en kuitenkaan ole varma miten internetasiat hoituu siellä. Toivottavasti en joudu samanlaiseen internet karanteeniin kuin Arez haha.

Pitäkäähän Suomi pystyssä (ja silleen)!

3 kommenttia:

 1. mikä ihana villapaita tokassa kuvassa komeileekaan! mistä tollasia saa?

  ja ihanaa matkaa! t. äkkilähtöjä ties monetta viikkoa kyttäilevä... josko jouluksi lähtis jonnekin muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiiii!! Oletan että tarkoitat tuota kirjoiltua paitaa, Zaran kesäalesta löytyi. Paita on pääosin polyesteriä ja sellanen jännän "tönkkö" ja juuri siihen ihastuinkin paidassa :D kirjailin lisäksi tietysti!

   Äkkilähdöt on mahteja ja maiseman vaihtaminen tekee välillä hyvää joten eikun niitä matkoja varaamaan jos on mahdollisuus! Tunisiaankin pääsee 150 ! :)
   Kiitos <33

   Poista
 2. Teillä on Arezin kanssa niin ihana hyvän mielen blogi ! :)
  Lisäksi hymisytti, että sinullakin on tota ihanaa suklaa-aurinkopuuteria ;) se on ihan paras!

  VastaaPoista