23. lokakuuta 2013

Kahden euron takki ja kolme kohtaamista

Jaahas, unohtakaapa kaikki mitä oon löpissyt viime postauksessa murretuista väreistä, sillä meikämandoliino osti uuden takin! Eikä muuten ole ihan mikä tahansa takki vaan VAALEANPUNAINEN trenssitakki. Tai no, trenssi ja trenssi. Lähinnä siitä välittyy sellaiset vibat, että jos menisin se päällä sillan alle seisoskelemaan, niin kohta olisi poliisit perässä.
Viime sunnuntaina vein takin ensimmäistä kertaa kaupungille ja (liekö takista vai yleisestä sunnuntaihöyryisyydestä johtuen) sain osaksi hieman erikoista, jokseenkin huvittavaa huomiota.1. Kohtaaminen, Tuomiokirkon portaat.
"Ootsä Sanna Immonen?", keskustelun aloittaa lippispäinen, keski-ikäinen mies. "En ole", vastaan minä. "Onko se joku loukkaus vai?", mies kysyy hieman tuohtuneena. Selitän, ettei hänen utelunsa ollut loukkaavaa, nimeni vaan ei ole Sanna Immonen. Siihen hän tuhahtaa "No ootsä paremman näkönenki". Tässä vaiheessa koin jo suurta tarvetta siirtyä portailla pari askelmaa ylöspäin, mutta jäin kuitenkin istumaan ja tuijottamaan tiukasti eteenpäin. "Asutko täällä lähistöllä" ukkeli kysyy seuraavaksi. "Joo aviomiehen kanssa asutaan kyllä". Tässä vaiheessa herra alkaa kiemurrella paikoillaan ja ilmoittaa, että hänen ystävänsä olivat tulossa auttamaan auton kanssa, josta oli loppunut akku ja, että "Hauskaa päivänjatkoa vaan".

2. Kohtaaminen, Jungle Juice bar 
Yritän saada tarvikkeitani takaisin pieneen kameralaukkuuni, kun kesken palikkatestin yläpuolelta kuuluu "DOO JUUU SPIIIK FINNISH?". Nostan katseeni huomatakseni, että viereisessä pöydässä istuva mies katsoo minua ivallisesti hymyillen. "Eh.. Joo?", vastaan. "Mä katoin eka, että sä oot joku ammattilainen, mutta sit näin ettet saa noita sun kamoja ees laukkuun.", mies tokaisee. Vastaan hoo moilasena ihan vaan, että "okei". "Miks sulla ees noin hieno kamera on?", äijä jatkaa. "No mä opiskelen valokuvausta", sanon. "Oliks sulla täällä jotkut sessarit vai?" mies ehtii kysyä, mutta onneksi kaverit palasivat tiskiltä ja tämä rupattelu loppui siihen.

3. Kohtaaminen, Bussipysäkki
Istun penkille räpläämään puhelinta. "Käykö tuo ihan työstä?", hieman kyyryselkäinen mummeli kysäisee topakasti. "Niin että mikä?", vastaan hieman hämilläni. "No tuo kännykän näperrys", mummo sanoo. "Ah, aijoo, no kyllä melkein niinkin voisi sanoa", vastaan. "En kyllä haluaisi sanoa, mutta sanon kuitenkin, koska olen selvännäkijä ja tiedän, että nuo on huonoksi ihmiskunnalle!". Hieman häpeissäni laitan kännykän taskuun ja autan mummon bussiin, jossa hän koko matkan kritisoi kanssamatkustajia erilaisista asioista  (esim. "nykyajan rattaat, ne on liian isoja!").

Niin, jokainen voi sitten itse päättää johtuneeko tämä kaikki tuosta takista vai mistä.

Mekin taidettiin olla hieman sunnutaihöyryissä tätä videosta kuvattaessa..

Heippa!

7 kommenttia:

 1. Haha, eikä, ihana! Ylipäätänsä tosi kivoja nämä videot, oon halunnu iäisyyden itekin kokeilla mutten tiedä osaanko olla luonnollisesti haha... Tilasin tällä viikolla uuden kameran jossa on video-ominaisuuskin, ehkä sitten uskaltaudun! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Niitä on kiva tehdä myös :) nyt vaan heti kokeilemaan kun pääset!

   Poista
 2. Eikä! Miten ihana postaus :-) Tämä sai kyllä tälläisen sumuisen torstaiaamun näyttämään paljon aurinkoisemmalta, jee pinkki trenssitakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha jeee tää kommentti ehdottomasti sai sumuisen aamun näyttämään kirkkaalta <3

   Poista
 3. Tää teidän blogi on aivan mahtava! Kauniita kuvia ja hauskoja juttuja! Jään ehdottomasti seurailemaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa!! Mahtavaa saada sut tänne ja kurkkasin äsken sun blogia, joka näyttää tosi hyvältä!! :)

   Poista
  2. Eikä, kiitti kivasta palautteesta! Tosi alussa tässä bloggaamisessa ollaan, mutta koko ajan oppii lisää! :)

   Poista