21. lokakuuta 2013

Ei mitään väriä

Kaukana ollaan kesän riemunkirjavista kukkapaidoista ja hempeistä hamosista. Tällä hetkellä mun pään sisällä tuntuu hallitsevan ajatus, joka kehoittaa maastoutumaan ulkona vallitsevaan ilmastoon (vaikka siellä paistaakin nyt aurinko woot woot). Ehkä kesällä myös tuli vedettyä pieni yliannostus väriloistoa, joten nyt on hyvä tuudittautua murrettujen värien hellään huomaan.

Kuvat: Janne Jameson
Viininpunainen on kyllä niin syksyn väri. En ihan oikeasti osaa käyttää sitä minään muuna vuoden aikana. Erityisesti sen värinen huulipuna on jees! Sopii tähän mun kirpputorilta löydettyyn ylisuureen ja muodottomaan takkiin. Flanellipaita on muuten myös ylisuuri ja muodoton, sekä ostettu Tarjoustalosta.

Asiasta kukkapurkkiin. Tapahtui tunti ennen kuvanottoa: Asioidessani tänään Sörkän Lidlissä, mukaan tarttui kaksi alennuksessa ollutta klementiinipussia ja kolme pretzeliä. Ostosten hinta yhteensä 3,60 e. Ojensin myyjälle korttini ja sehän sitten näytti hylättyä. Hienoisen (takkiin sointuvan) punan levitessä kasvoilleni kun yritin sopertaa myyjälle, että "No joo oon varmaan ylittänyt viikkobudjettini, ootas käyn nettipankissa!". Käteistähän ei tollaisia sievoisia summia multa mitenkään löytynyt, joten onneksi kytkössopimus-iPhone ei koskaan jätä pulaan, vaan sain logattua itseni pankkiin ja siirtämään eurot tilille. Huh. No tästä selvittiin. Nää epämukavat kassatapaamiset ei kyllä ole mitenkään epätavallisia.

Tarinan opetus ei suinkaan ole "Tarkista aina enne kauppaan menoa tilisi saldo" vaan "Kannattaa hankkia iPhone, vaikka väkisin."

Niin pääseehän sillä Osuuspankin lisäksi vaikka Instagramiin. All hail.

5 kommenttia:

 1. Verkkopankki iPhonessa on kyllä pelastanu mutkin monessa asiassa, varsinkin kun Danske Bankin mobiilipankis voi tehdä tilisiirtoja omien tilien välillä ilman avainlukuja, kun enhän mä niitä mukana kanna... Aivan ihana takki, haluaisin kans viininpunaisen! Viininpunainen huulipunakin on tosi kivaa, oon vihdoin tänä syksynä uskaltautunu käyttämään eikä takaisin oo paluuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä kohtalo toveri! Kiva tietää etten oo ainoo :D se on oikeasti super kätevää kun joutuu siihen tilanteeseen että pitää siirtää tililtä rahaa toiselle.
   Kirpparilta kyllä kannattaa metsästää! Tämäkin yksilö löytyi 4 eurolla. :) ja huulipuna on jees! Sopii kaikille :)
   Kiitos kommentista, ihana lukea näitä! xx

   Poista
  2. 4 eurolla?! Wow! Oon kova kirppishaukka, jospa tärppäis takin suhteen :---)

   Poista
 2. Samainen juttu kävi tuossa viime viikolla lähikaupassa käydessäni. Kyseessä taisi olla pelkkä maitopurkki ja kortti huusi tyhjyyttään.. Onneksi on älypuhelimet olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha muitakin kohtalotovereita siis löytyy! :D

   Poista